El PP demana al PSOE que atenga les queixes dels veïns pel manteniment

Els populars retrauen al govern que "no reaccione" davant un escrit de les associacions veïnals

El PP demana al PSOE que atenga les queixes dels veïns pel manteniment
Imatge facilitada pel PP Alcoi.

En el ple del passat divendres, el Partit Popular va realitzar algunes preguntes al PSOE vinculades amb un escrit “en el qual les associacions veïnals d’Alcoi alerten al regidor d’Obres i vicealcalde, Jordi Martínez, de la falta de manteniment de la ciutat”, segons expliquen.

La regidora Amalia Payá retrau al PSOE que “no reaccione davant les queixes dels veïns, que clamen davant el que és una realitat: la ciutat està abandonada”.

L’edil popular sosté que l’escrit remés per les associacions veïnals d’Alcoi és un seriós “toc d’atenció” al PSOE. “És una estirada d’orelles davant el qual el govern hauria de reaccionar urgentment i entendre que els alcoians volem una ciutat de primera: ben cuidada i neta”, afig.

Payá explica que, en el citat escrit, el moviment veïnal mostra la seua “gran preocupació respecte al manteniment de la ciutat”. El PP relata que, segons es manifesta en el citat document, la majoria de queixes que reben són per la “situació de la ciutat i la seua deterioració”.

“Les mostres de cansament davant la mala gestió del PSOE fan necessari un canvi de rumb urgent”, manifesta. Per aqueix motiu considera “decebedor” la resposta que el Govern va oferir en el ple del divendres. “En lloc de mostrar-se disposat a situar el manteniment entre les seues prioritats, ens trobem amb respostes evasives i sense cap compromís de millora”, apunta la regidora del PP, que demana al PSOE “humilitat i autocrítica per a treballar al costat dels veïns en la recuperació del bon estat dels nostres carrers i parcs”.

Send this to a friend