“El que ens ha portat a complir 104 anys és la gent que suma”

L'alcoiana Viuda de Tadeo Juan ha sigut reconeguda en la tercera Gala d'Empreses Centenàries

El que ens ha portat a complir
Vanesa Juan, gerent, i Juanet Miguel, director d’Operacions, van recollir el reconeixement.

104 anys no són res. O això solen dir de les empreses o projectes que van sumant anys gaudint de bona salut. I hui, a novembre de 2022, complir un segle de vida no és poca cosa, tenint en compte tot l’esdevingut en aquest temps: crisi, conflictes bèl·lics i, fins i tot, una pandèmia pel mig.

Però ací segueixen contra vent i marea les companyies centenàries de la província, als qui en homenatge a la seua constància i solidesa, se’ls ha brindat un merescut reconeixement per tercer any. Entre les set premiades en aquesta ocasió, tres longeves companyies de la comarca: l’alcoiana Viuda de Tadeo Juan (1918), Hijos de Antonio Ferre (1914), de Banyeres, i la iberuda Obleas Quintín (1908).

El Teatre Principal d’Alacant va albergar dimecres passat la Gala d’Empreses Centenàries, un esdeveniment organitzat per la Cambra de Comerç i l’Associació de l’Empresa Familiar d’Alacant (AEFA), amb el patrocini de Cajamar, la Diputació i l’Ajuntament d’Alacant. L’acte va reunir un gran nombre de personalitats, tant empresaris com representants institucionals i del món dels negocis.

“El que ens ha portat fins ací és la gent que ha estat amb nosaltres aquests 104 anys, gent que ha vingut a sumar: treballadors, proveïdors, família i clients. A tots ells els faig extensiu aquest reconeixement”, expressava Vanesa Juan, actual gerent de Viuda de Tadeo Juan, en rebre el premi acompanyada del director d’Operacions de la companyia, Juanet Miguel.

Molt atent des del pati de butaques li aplaudia el seu pare, Eduardo Juan, tercera generació del negoci, especialitzat en transport i logística. Segons les seues pròpies paraules, una “satisfacció” i un “orgull” que l’empresa tinga continuïtat en el temps a través de membres de la família.

Per part d’Alcoi, acudien l’alcalde Toni Francés i el regidor d’Empresa, Alberto Belda, al costat del president de la Cambra, Pablo de Gracia.

Foto de família de guardonats i representants institucionals.

Send this to a friend