El Rayo Ibense es classifica per a la final i el Muro cau en els penals

Cara i creu per als equips de la comarca en el play-off exprés d’ascens a Tercera Divisió. Mentre que el Rayo Ibense s’ha classificat per a la final després de derrotar per 1-2 al Buñol, el Muro CF no seguirà avant en caure de la manera més cruel, en els penals després d’empatar a un amb el Burriana.

Va ser el Muro CF el primer a jugar el dimecres. La victòria final va poder caure de qualsevol dels dos bàndols. Va ser un partit vibrant jugat sense complexos. El Burriana es va avançar al quart d’hora per mediació de Fandos. El quadre castellonenc va poder anotar el segon però vi el gol d’Álex Torrella i al descans es va arribar amb taules en el marcador. La segona part va ser d’alternatives en el joc. El protagonisme va caure del costat dels porters, que van evitar que pujara algun gol més al marcador. En els penals, Alberto i Álex Torrella van fallar, el primer va detenir el seu llançament el porter i el segon va manar la pilota massa alta.

El dijous li va arribar el torn al Rayo Ibense. Va ser molt important que Rafa marcara molt prompte després d’assistència de Cutri. Els valencians van aconseguir rearmar-se, sobretot després de la roja directa a Bryan. No es va moure el marcador i el Rayo Ibense va donar la urpada definitiva amb el 0-2, aconseguit per Javi Navarro de penal després d’una expulsió de Mario. Ramón va acurtar diferències cinc minuts després, però els iberuts van saber aguantar l’estirada i emportar-se la victòria.

El Rayo Ibense s’enfronta en la final al Torrent, també a Alberic, hui dijous a les 20:30 hores.