El Sent-me commemorarà la seua desena edició el pròxim estiu

Es preparen activitats variades amb la presència de primeres figures de la música

El Sent-me commemorarà la seua desena
Reunió per a iniciar els preparatius del certamen.

Cocentaina commemorarà el pròxim estiu la desena edició del Sent-me, el Simposi Trobada de Noves Tendències en Música i Educació que cada mes de juliol atrau a nombrosos amants de la música fins a la Vila Comtal. Tot això gràcies a l’oferta formativa que presenta i a l’excel·lent programa de concerts que durant les nits de les jornades del Sent-me omplin de públic el pati d’armes del Palau Comtal.

Els preparatius per a recordar aquesta efemèride ja s’han iniciat i, tant l’organització com l’Ajuntament de la capital del Comtat, han mantingut una reunió per a perfilar els detalls de la pròxima convocatòria. Sobre la taula està l’objectiu de dissenyar activitats variades amb la presència de primeres figures de la música, tant de l’àmbit nacional com internacional.

“Hem superat fins i tot una pandèmia i després de l’última convocatòria, ja iniciem els preparatius per a aquesta desena edició. Fer arribar cada mes de juliol a Cocentaina concerts i activitats del més alt nivell artístic durant deu anys és un motiu d’orgull per al nostre poble”, assenyala sobre aquest tema el director artístic del Sent-me, el contestà Ignacio García Vidal.

Des del govern contestà recorden que aquesta cita és ja tot un referent cultural igual que remarquen la plena consolidació que ha aconseguit l’esdeveniment durant tota una dècada. “És un espai d’aprenentatge i és un punt de trobada per a oferir espectacles musicals d’alt nivell al nostre poble”, detallaven l’alcalde, Jordi Pla, i Berta Íñiguez com a edil de Cultura.

A la reunió de planificació del pròxim Sent-me van acudir també l’edil de Fira, Marcela Richart, i la titular d’Hisenda, Marisa Abad.

Send this to a friend