El Teatre Calderón acull el concert de clausura de l’alumnat del Conservatori de Música Juan Cantó

Tindrà lloc aquest dissabte 18 de juny a les 19 hores

El Teatre Calderón acull el concert
Edifici que acull el Conservatori de Música. ARXIU

L’alumnat del Conservatori Professional de Música Juan Cantó d’Alcoi oferirà el concert de clausura del curs aquest dissabte 18 de juny, a les 19 hores, en el Teatre Calderón. Participaran uns 90 alumnes.

La primera part serà a càrrec de l’orquestra de corda, sota la direcció de Antuan Arutyunyan. Interpretaran: ‘Andate Festiu’ de Jean Sibelius, ‘Concert per a oboé i orquestra en La Menor’ d’Antonio Vivaldi, actuant com a solista d’oboé Mateo Egea Igual, i finalment, ‘Xicoteta serenata nocturna’ de W.A. Mozart.

En la segona part serà el torn de l’orquestra de vent i percussió, dirigida per Gregorio Casasempere Gisbert. Tocaran tres peces: ‘Dorian Processional’ de R. Moore, ‘English Folk’ de R. Vaughan Williams i ‘Suite N.º1’ de G. Holst.

“El propòsit de tots els que integrem l’equip humà del centre no és un altre que ensenyar i gaudir de la nostra passió: la música, i fer partícip al màxim nombre de persones possible al nostre voltant. Alcoi és una ciutat que respira art, compromesa amb la música, i que es manifesta de manera inquieta en els seus diversos gèneres, tots ben representats”, afirma el director del Conservatori Professional de Música Juan Cantó, Juan Antonio Recuerda.

“El conservatori és un referent, no sols a Alcoi també ofereix un ensenyament musical de qualitat a alumnat de la comarca. Vull felicitar l’excel·lent equip docent que ha desenvolupat la seua labor pedagògica centrant-se en el desenvolupament de l’alumnat. Molts d’aquests músics segueixen la seua carrera a nivell internacional portant el nom d’Alcoi i el del nostre conservatori per tot el món”, ha destacat el regidor d’Educació, Jordi Silvestre.

Send this to a friend