El Trail Solidari completa les 1.900 inscripcions

El Trail Solidari completa las 1.900 inscripciones
Quatre participants de la Marxa Trail. Arxiu.

Qualsevol dubte que poguera haver-hi entorn de la pròxima edició del Trail Solidari ‘Ciutat d’Alcoi’, es va resoldre immediatament res més obrir-se la inscripció dissabte passat. A l’hora eren ja 1.500 els inscrits i en dos de les tres modalitats de la convocatòria s’havia aconseguit el màxim quedant només places lliures en la prova regna, la de 52 km i un desnivell acumulat de 2.525 metres.

Davant l’alta demanda d’inscripcions, l’organització va haver d’obrir un llistat d’espera tant en el Mig Trail (30 km i 1.264 metres de desnivell) com en la Marxa (22 km i 781 de desnivell), mentre es completava la inscripció en el Trail de 52 km al llarg del cap de setmana. Així, la setmana ha començat amb la inscripció tancada, una llarga llista d’espera i les 1.900 places completades (500 Trail, 700 Mig Trail i 700 Marxa).

Des de l’organització del Trail Solidari han volgut agrair la resposta obtinguda, assegurant Paco Fuster, el seu director, que “estem enormement contents per veure la resposta tan fantàstica rebuda. Segurament les ganes de reprendre la normalitat ha fet que la gent s’anime a participar, però també esperem que també la inscripció haja sigut tan notòria per les característiques pròpies i espectacularitat de la prova”.

Més endavant, Fuster ha afegit que “s’inscriguen 1.500 persones en una hora és una barbaritat. En les tres proves del Trail estan les places cobertes. A tots els que han mostrat interés per participar, el nostre agraïment per la confiança mostrada i lamentar que han sigut molts els que no han pogut aconseguir la plaça desitjada. Les places són limitades i no podem anar més enllà del que ens permeten”.

Finalment, el director del Trail va comentar que “des de l’organització tenim un altre repte, el de preparar una nova edició de qualitat que permeta gaudir de la pràctica esportiva i enfortir el sentiment de solidaritat”. Recordar que la huitena edició del Trail Solidari ‘Ciutat d’Alcoi’ se celebrarà el dissabte 16 d’octubre.

Send this to a friend