Els Premis El Nostre Esport tornen a escena

La gala de lliurament de premis es podrà seguir en directe a través del streaming

Una imatge dels Premis El Nostre Esport de 2019. ARXIU

En una temporada tan especial per a l’esport de la nostra ciutat, en la qual tant esportistes com clubs han tractat de recuperar gradualment la normalitat després del colp que va suposar l’aturada per l’alerta sanitària, els Premis El Nostre Esport recobren la lluentor i esplendor interrompuda amb l’aparició del coronavirus i, després d’una edició de transició com va ser la passada, en la qual no va ser possible la presència de públic, la novena edició recuperarà el caràcter presencial, això sí, amb aforament restringit i complint-se tota la normativa de mesures anticovid, la qual cosa comportarà que l’assistència siga mitjançant invitació. Per a aquells que no tinguen l’oportunitat de seguir en directe l’acte, que tindrà lloc el dijous 17 de juny a les 20 hores, podran seguir, en directe, el desenvolupament de l’acte a través  del streaming que oferirà El Nostre Ciutat a través de les seues xarxes socials. Concretament, a partir de les 19,45 hores.

La gala de lliurament dels Premis El Nostre Esport tindrà com a presentadora a l’esportista Lliris Rovira, tenint com a escenari els Cines Axion del Centre Comercial Alzamora com a punt de trobada i escenari de luxe per a uns premis amb els quals es vol reconéixer als millors de l’última temporada en els clubs i lligues més representatives de la nostra ciutat a través dels seus màxims golejadors o millors encistelladors

A més es farà lliurament d’una sèrie de distincions d’honor als esportistes i entitats que han destacat al llarg de la temporada que ara acaba. Els mereixedors d’aquestes distincions seran donades a conéixer en l’edició de El Nostre Ciutat d’aquest pròxim dissabte.

Junt al lliurament dels diferents reconeixements, l’acte comptarà amb una estructura en la qual no faltarà la música, els vídeos i les exhibicions esportives. Tot per a posar el colofó a una temporada atípica, però plagada d’èxits, títols i bones notícies.

Send this to a friend