Els Premis Sambori ja tenen guanyadors

Enguany han participat un total de 41 centres educatius de les nostres comarques, és a dir, 4.200 alumnes

Els Premis Sambori ja tenen guanyadors
Alguns dels membres del jurat Sambori 2021

El jurat del XXIII Premis Sambori de Redacció, integrat per 20 professionals del món de l’educació, periodisme i literatura, han atorgat un total de 30 premis. El dimecres 19 de maig se celebrarà l’acte de lliurament a la sala del Campus d’Alcoi de la Universitat d’Alacant.

Serà en dos torns diferents. A les 18 hores només podran assistir els premiats de les modalitats individuals amb un acompanyant i a les 18.30 hores els alumnes de secundària, batxiller-cicles, adults i necessitats educatives especials.

Enguany han participat, en aquest concurs organitzat per la Coordinadora pel Valencià de l’Alcoià i el Comtat, un total de 41 centres educatius de les nostres comarques, és a dir, 4.200 alumnes, que se sumen als més de 50.000 participants de la resta de les comarques del País Valencià.

Han participat alumnes de totes les categories: infantil, primer cicle individual i col·lectiu, segon i tercer cicle de primària i així com primer i segon cicle de secundària, batxiller i cicles, ensenyament d’adults i necessitats educatives especials.

Send this to a friend