En marxa la segona fase de les obres del cunetó del Santiago Payá

Es va realitzar una primera actuació d'emergència després de la borrasca Gloria

El regidor d’Empresa i tècnics coneixen de primera mà l’evolució de l’obra.

Ja ha començat la segona fase de l’obra que servirà per a acabar d’estabilitzar tot el vessant del cunetó del polígon Santiago Payá. Són obres que no tenen cabuda com a emergència i es consideren d’urgent tramitació. El preu del contracte ascendeix a la quantitat de 89.500 euros i l’actuació està cofinançada entre IVACE (Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial) i l’Ajuntament.

El termini d’execució és de tres mesos, no obstant això l’empresa ha indicat que la seua intenció és acabar les obres en el menor temps possible i està previst que es reduïsca el termini de manera considerable.

Pel que respecta a l’actuació, es considera convenient diferenciar-les en dos subgrups: actuacions per a completar la solució en situació definitiva del lliscament profund del vessant i la resta d’afeccions produïdes per les pluges en la resta de l’obra.

Les obres de la primera fase, considerada d’emergència, es van dur a terme per a l’estabilització dels terrenys esfondrats durant la borrasca Gloria. L’import d’aquestes obres mínimes i imprescindibles per a evitar danys majors, va ascendir a 142.000 euros.

Cal assenyalar que el cunetó es va construir per a evitar les filtracions d’aigües pluvials que inundaven les naus de les empreses tant en la part aquest com en l’oest del polígon.

Send this to a friend