Festa, concerts nadalencs i Mostra de Teatre en el Calderón

Des de setembre fins a desembre d'aquest 2023, amb diverses actuacions i la gala del 9 d’Octubre

El Calderón alberga aquesta vesprada la presentació de càrrecs festers
Presentació de càrrecs festers de l’any passat, en el Calderón. | ARXIU

El Teatre Calderón ja ha donat a conéixer la programació de l’últim quadrimestre d’enguany, en el qual hi haurà Festa, Mostra de Teatre, concerts nadalencs, actuacions musicals i de dansa, entre altres, com la gala del 9 d’Octubre, dia de la Comunitat Valenciana.

Referent a la Festa, a l’octubre es viuran dues representacions de sainets del Quadre Artístic de l’Associació de Sant Jordi i la setmana següent serà el torn de la presentació de càrrecs, ja que, cal recordar, que enguany, la citada presentació serà en una setmana diferent a la celebració del Mig Any fester, concretament, els sainets seran el divendres 6 i el dissabte 7 i la presentació el dissabte 14.

La tradicional gala del 9 d’Octubre és una de les dates més destacades en aquest últim quadrimestre, en la qual es reconeixeran a diverses persones amb el lliurament dels premis, es reivindicarà la cultura, essència i tradició valenciana, com a base d’aquesta festivitat.

Ja al desembre serà el torn de diversos concerts de Nadal per part de bandes musicals alcoianes, però també es contemplen altres esdeveniments, com una gala de celebració del 150 aniversari de la Creu Roja a la fi de setembre o les actuacions dels grups Marala i Smoking Souls –aquest últim, suposadament censurat a Elx fa alguns mesos, i les entrades dels quals ja estan disponibles en la taquilla del propi teatre o en ticketalcoi.com–.

També es rendirà tribut a Nino Bravo per part de Melòmans i Elcoshow a través d’una comèdia musical.

La Mostra de Teatre tindrà un especial protagonisme, ja que diverses de les obres que estan programades en el seu calendari es veuran en el Calderón entre el 23 i el 27 d’octubre.

L’Institut Valencià de Cultura portarà ‘La tempesta’ sobre la qual oferiran sessions escolars concertades.

La primera de les cites serà el 9 de setembre a les 19 hores, amb un espectacle teatral infantil a càrrec de Los Recolectores, dins del Festival Provincial d’Arts Escèniques de la Diputació d’Alacant.

Send this to a friend