Formació per a majors de 18 anys a través del programa Aula Mentor

Alcoi s'ha adherit a aquest programa, pel qual rebrà una subvenció de 4.000 euros

Aquesta vesprada es presenta l'I Pla Jove d'Alcoi en el CCJ
La presentació serà en el CCJ. | ARXIU

Alcoi entrarà a forma part del programa Aula Mentor després que el Ministeri d’Educació i Formació Professional haja aprovat la sol·licitud del consistori alcoià.

Aquest programa ofereix formació ‘en línia’ no reglada, flexible i amb tutorització personalitzada a persones adultes majors de 18 anys, gràcies a un extens catàleg de cursos.

D’aquesta manera, el Ministeri concedeix a l’Ajuntament una subvenció de 4.000 euros per a posar en marxa l’aula, que situarà físicament la seua oficina en el Centre Cervantes Jove (CCJ). El consistori procedirà ara a signar el conveni amb la Secretària General de Formació Professional i prepararà el local habilitat, que estarà dotat amb entre dos i cinc ordinadors personalitzats, connexió a internet, impressora i línia ADSL o Fibra òptica. També es procedirà a designar a la persona responsable d’administrar l’Aula Mentor.

Segons subratlla la regidor de joventut, María Baca, “aquest programa és una oportunitat per a qualsevol persona major de 18 anys que desitge ampliar les seues competències personals i professionals. La seua varietat garanteix una oferta molt atractiva i en tractar-se de formació ‘en línia’, es poden seguir els cursos d’una manera totalment flexible”.

MÉS DE 170 CURSOS CLASSIFICATS
Les persones interessades podran accedir a través de la web www.aulamentor.es a un menú amb més de 170 cursos classificats per àrees formatives. Una vegada triat el seu curs, podran contactar amb l’aula per a  resoldre qualsevol tipus de dubte.

El preu actual de cada curs és de 24 euros mensuals, sent la matrícula inicial de dos mesos (excepte en els cursos amb certificació de 30 hores la matrícula inicial de les quals és d’un mes). Posteriorment es pot destinar més temps mitjançant recàrregues mensuals de 24 euros.  Com els cursos es realitzen a distància, la seua duració és flexible i depén del que dedique cada estudiant a aquest.

Després de finalitzar el curs, es realitzarà un examen presencial que permet obtindre  un certificat d’aprofitament emés pel Ministeri d’Educació i Formació Professional.

Send this to a friend