Francés anuncia que es duplicarà els diners per a l’Oficina d’atracció d’inversions

L'alcalde va donar a conéixer la notícia durant el lliurament dels premis Cambra de Comerç d'Alcoi 2024

Francés anuncia que es duplicarà els diners per a l'Oficina d'atracció d'inversions
L’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, durant el seu discurs. | QUIQUE REIG

En els premis Cambra 2023 es va anunciar una iniciativa conjunta de la Cambra de Comerç d’Alcoi i l’Ajuntament amb la creació d’una Oficina d’atracció d’inversions, que ja està en marxa, amb una web pròpia, i per a la qual l’alcalde, Toni Francés, va anunciar aquest dijous, durant el lliurament de premis Cambra de Comerç d’Alcoi 2024, que es duplicarà la quantia destinada, contemplada en el Pressupost municipal d’aquest 2024. 

Precisament el primer edil va tirar la vista arrere sobre els temes als quals va fer referència en el seu discurs, en el mateix esdeveniment, però l’any passat, i en quin punt es troben. D’aquesta manera, va fer referència a la pràcticament finalitzada rotonda nord o a la valoració de les empreses que han presentat les seues ofertes per a la modernització del tren Alcoi-Xàtiva, entre altres assumptes.

També a mode de balanç, Francés va aportar dades econòmiques: “Alcoi està en les millors xifres d’afiliació a la Seguretat Social, estan treballant més alcoianes i alcoianes que mai en els últims 10 anys. Estem creixent el població. Som una ciutat amb capacitat d’atracció, d’oferir oportunitats a tots i a totes”. Perquè això siga així, considera que es deu al “esperit que ens representa. No tenim por als reptes, sabem de les dificultats que hi ha, però això no ens paralitza”.

SOBRE ELS PREMIATS
Sobre els premiats, l’alcalde va assenyalar que, en el seu conjunt, conformen “la foto més clara per a explicar com és Alcoi, com és el nostre teixit empresarial”, amb empreses amb una llarga trajectòria que han “sabut trobar oportunitats per a poder mantindre’s i avançar”, unes altres que porten molts anys “ajudant i prestant servei al conjunt de la ciutat” sent totes capaces de mantindre “la flama” i “fer front a les dificultats”, i altres més joves, que han sigut “capaces en eixe temps de convertir-se en referents en els seus sectors a nivell nacional i internacional” i que “troben la seua oportunitat per a créixer”.

Send this to a friend