Hilaturas Jordá rep el premi d’Empresa Centenària d’Alacant

La gala es va celebrar aquest dimecres, amb assistència del president de la Generalitat

Hilaturas Jordá rep el premi d'Empresa Centenària d'Alacant
Foto de família dels premiats. GVA

L’empresa alcoiana Hilaturas Jordá ha rebut el premi d’Empresa Centenària de la província d’Alacant. Va ser en el transcurs de la gala celebrada dimecres passat en el Teatre Principal d’Alacant, organitzada per Cambra de Comerç d’Alacant i l’Associació de l’Empresa Familiar d’Alacant (AEFA).

L’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, el regidor de Comerç, Alexandre Cerradelo i representants de la Cámara Oficial de Comerç, Indústria i Serveis d’Alcoi van assistir a l’acte, que va estar presidit pel cap del Consell, Carlos Mazón. «És una satisfacció que es reconega la tasca i trajectòria d’empreses com a Hilaturas Jordá, perquè demostren la professionalitat de generacions en la indústria i teixit d’Alcoi», va destacar l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés.

Mazón, per part seua, va remarcar el paper de les empreses centenàries com a “referència per a tota la societat pel seu valor i fortalesa”. A l’acte també van acudir la consellera d’Innovació, Indústria, Turisme i Comerç, Nuria Montes, i l’alcalde d’Alacant, Luis Barcala.

Send this to a friend