Iñaki Berenguer premia als millors estudiants de batxiller

El lliurament de premis va tindre lloc al Palau de Cocentaina la setmana passada

Iñaki Berenguer premia als millors estudiants de batxiller
Els premiats al costat de Iñaki Berenguer.

El pati d’armes del Palau Comtal de Cocentaina va acollir dimarts passat l’acte de lliurament de la segona edició dels premis que l’emprenedor murer Iñaki Berenguer atorga als millors estudiants de Batxillerat de la comarca.

La cerimònia va estar conduïda per la periodista Marina Aresté i va comptar amb una interessant ponència impartida per Pablo Fernández, un empresari d’èxit que a més és esportista d’elit i al qual molts joves tenen com a referent per la seua excel·lència acadèmica.

En aquesta ocasió van ser guardonats 21 estudiants dels quals tres corresponien a l’IES Serra de Mariola de Muro (Noa Dong Sánchez Vallés, Cristian Vilaplana Lloret i Carlos Cascant Sempere) mentre que altres tres corresponien a l’IES Pare Arques de Cocentaina (Adriana Vicent Sánchez, Iris Meiru Moncho Galiana i Andrea Gisbert Grau).

La resta de premiats eren de centres alcoians com l’IES Cotes Baixes (Iván Belchí Manzanera, María Dolores Thornes Francés, Judit Moreno Galdón, Paula Llopis Such i Marcos Bou Gallardo), el Col·legi Sant Roc (Jorge Aura Guillem) i l’IES Pare Vitòria (Sergio García Llopis, Aitana Ochando Mota i Mar García Cucó).

Altres instituts d’Alcoi també tenien agraciats amb els premis com l’IES Andreu Sempere (Sofía Olascoaga Sempere, Lucía Periañez Morcillo i África Martínez Soler) i La Salle (Gabriel Andreu Moya Ruiz, María Jordà Blanes i Laura Benavent Company).

Send this to a friend