Joan Montes gana el Trofeu Quijotes en els 5 Dies d’España

Va aconseguir la victòria en tres de les sis proves, una segona posició i dos tercers llocs.

Joan Montes gana el Trofeu Quijotes en els 5 Dies d'España
Joan Montes, junt a altres guanyadors de la prova disputada a Cuenca.

Joan Montes es va fer amb la victòria en una de les competicions més prestigioses de l’orientació estatal amb 1.400 participants. Va guanyar en M-14 després de demostrar ser el corredor més regular de la seua categoria. Va aconseguir la victòria en tres de les sis proves, una segona posició i dos tercers llocs.
La jove promesa del *Centre Excursionista Alcoi va brillar a gran nivell en totes les especialitats: llarga distància, mitjana i sprint. Destacar el segon lloc de Juan Antonio Montes en M-40 en la prova de sprint i el tercer de Pablo Corbí en M-45 distància mitjana.
El XIV Trofeu *Quijotes es va celebrar en la Regió muntanyenca Alta de Conca i va reunir els millors orientadors nacionals.
En total van ser sis recorreguts diferents que configuren l’esdeveniment més exigent de l’any com són els 5 Dies d’Espanya sobre variats escenaris, des de terrenys rocosos a deveses i boscos d’una bellesa espectacular.