Joaquín Serrano va rebre la jaqueta com a Campió de Campions de l’Orde de Mèrit del Club de Golf Alcoi

Durant la celebració del Màster Fernando Cano Ropa Hombre Gant 2020

Joaquín Serrano va rebre la jaqueta com a Campió de Campions de l'Orde de Mèrit del Club de Golf Alcoi
El premi a la bola més pròxima va recaure en Joaquín Serrano

L’alcoià Joaquín Serrano va rebre la jaqueta al més pur estil Màster Augusta com a Campió de Campions de l’Orde de Mèrit 2019 del Club de Golf Alcoi. Un reconeixement que distingeix al guanyador absolut dels trofeus disputats la temporada anterior. Va ser durant el transcurs del tradicional Màster Fernando Cano Ropa Hombre Gant 2020 celebrat en el camp La Marquesa Golf de Rojales, en un recorregut totalment remodelat. Entre els al·licients que oferia estava el clot 16, parell 3, construït de manera idèntica al famós parell 3 que es juga en el TPC de Sawgrass a Miami en forma d’illa al voltant d’un enorme llac i que tant agrada als amants d’aquest esport.

El premi a la bola més pròxima va recaure en Joaquín Serrano qui des d’una distància de 120 metres va aconseguir deixar la seua bola a un centímetre del clot, amb el que d’haver-la embocat, la seua gesta haguera sigut recordada per ser el primer jugador que aconsegueix un ‘hole in one’ en aquest clot acabat d’estrenar. Quant als premis per categories, en el que fa referència a l’Orde de Mèrit, el primer lloc va ser per a l’il·licità Francisco Javier Duque amb 38 punts stableford.

Darrere d’ell van empatar fins a cinc jugadors en el segon lloc. Quant a la Segona Categoria, la victòria va recaure en l’holandés Rudolf Niewenhuisen amb 40 punts, segon es va classificar el francés Michel Rodríguez i la tercera plaça va ser per a l’alcoiana Clara Pastor. La pròxima cita de l’Orde de Mèrit serà el pròxim dia 31 en el camp Vistabella Golf.