La Fira de Tots Sants presenta visites guiades teatralitzades

Les visites teatralitzades són gratis i només requereixen una reserva prèvia

La Fira de Tots Sants presenta visitas guiadas teatralizadas

La Fira de Tots Sants de Cocentaina ha anunciat la incorporació d’una “nova i emocionant experiència per als amants del certamen comercial i lúdic contestà”, i per primera vegada s’han organitzat visites guiades teatralitzades, que permeten als assistents submergir-se en la història i l’encant d’aquesta emblemàtica fira.
Aquestes visites es duran a terme els dissabtes i diumenges des del 30 de setembre fins al 29 d’octubre, a les 11 hores, i seran dinamitzades pel guia turístic contestà, Quique Camallonga. Però a més, i a fi que l’experiència siga més enriquidora, es comptarà amb la participació especial de L’Espardenya Teatre per a donar el toc lúdic al recorregut.
Durant l’itinerari previst, els participants tindran l’oportunitat d’explorar els llocs més emblemàtics de la Fira de Tots Sants, com el Palau Comtal, el Pla de la Font, l’església de Santa María, la placeta dels Apòstols, el mercat municipal, el Raval i El Teular, entre altres. Aquestes visites combinaran la informació tècnica amb la participació del joglar, qui aportarà una perspectiva teatralitzada i única.
“Estem entusiasmades d’oferir aquesta nova experiència en el marc de la Fira de Tots Sants”, afirma la regidora de Fira de l’Ajuntament de Cocentaina, Marcela Richart, i afig que “aquestes visites ens permetran compartir la riquesa històrica i cultural de la nostra fira amb el veïnat i visitants, i *promociar nostra *Fira”.
Les visites teatralitzades són gratis i només requereixen una reserva prèvia per a poder participar, perquè l’aforament màxim és de 25 persones. Les reserves ja poden fer-se per whatsapp o anomenada al 649539665 o també en el correu visitesguiades@firadecocentaina.org

Send this to a friend