La fotografia de Miguel Oriola reprén l’activitat cultural

Des del 3 de setembre en Fundación Mutua Levante

La fotografia de Miguel Oriola
Seu de la Fundación Mutua Levante. ARXIU

La Sala d’Exposicions de la Fundación Mutua Levante a Alcoi, prepara una mostra sobre el fotògraf alcoià Miguel Oriola, la inauguració de la qual està prevista per a aquest divendres 3 de setembre. ‘Miguel Oriola. Fotos en defensa pròpia’ és el títol de l’exposició que farà un recorregut per la reeixida trajectòria d’un dels referents de la fotografia a nivell nacional. La seua obra és present en col·leccions públiques i privades.

La seua carrera professional es va desenvolupar a Madrid, on es va traslladar en els anys seixanta. La seua primera exposició va tindre lloc en 1971 i des de llavors ha protagonitzat innombrables mostres en galeries nacionals i internacionals. En 1980 va fundar i dirigeix la revista POPtografia. Va compaginar la seua obra personal amb l’editorial de moda, il·lustració i campanyes de publicitat. Ha col·laborat en publicacions com Vogue, Ela doble, Cosmopolitan, Tendències, El País, Vanitat, etc. És així mateix autor de cursos especialitzats i seminaris, i Director del Màster Internacional de Moda en EFTI (Escola de Fotografia i Tècniques de la Imatge).

Amb aquesta exposició, que romandrà oberta fins a finals d’any, Fundación Mutua Levante remota la seua activitat a la seua sala d’exposicions, en la qual es podrà veure també una mostra sobre la Unió Ciclista Alcoi.

Send this to a friend