La incidència de Covid-19 descendeix en el departament

La zona es troba en risc baix de contagi

Alcoi registra una nova mort per Covid-19
Vista panoràmica d’Alcoi. | ARXIU

Les dues actualitzacions de dades de Covid-19 realitzades aquesta setmana per la conselleria de Sanitat reflecteixen que la incidència en el departament de Salut d’Alcoi torna a baixar, després que la setmana passada incrementara. El descens ha sigut lleu, amb tan sols 6 actius menys, un total de 39 –en l’actualització d’ahir– i una incidència acumulada de 28,53, per la qual cosa la zona es troba en risc baix de contagi.

Aquesta setmana s’han sumat un total de 15, fins al dia 3 de novembre. Segons fonts del departament, el dijous hi havia 3 pacients ingressats en planta a l’Hospital d’Alcoi i 1 en UCI per Covid-19.

Actualment hi ha casos actius de Covid-19 en 8 municipis del departament. El que més positius ha sumat ha sigut Alcoi, amb 9 casos nous, encara que la incidència ha disminuït i segueix en risc baix.

Banyeres, Castalla i Onil estan en la nova normalitat amb tan sols 1 actiu, mentre que a Ibi hi ha 8 –risc baix–; 6 a Cocentaina –risc mitjà–; i 2 a Muro –risc baix–. A Benilloba torna a haver-hi presència de Covid, amb un cas actiu.

Send this to a friend