La IX Setmana Gran del Piano arranca aquest dimarts en el Círculo Industrial

El certamen és a benefici de l'associació alcoiana solidària amb l'hospital que dirigeix a Moçambic María Elisa Verdú

La IX Setmana Gran del Piano
Organitzadors i col·laboradors en la presentació del festival.

L’associació d’Amigos de la Música d’Alcoi inaugura la seua temporada enguany amb una de les seues cites ja clàssiques en el calendari, la Setmana Gran del Piano, que en la seua novena edició es trasllada al mes de setembre. Enguany han programat quatre concerts, que tindran lloc del 7 al 10 d’aquest mes, i la recaptació anirà a benefici de l’associació Kanimambo d’Alcoi, solidària amb l’Hospital Carmelo de Moçambic que dirigeix la religiosa alcoiana Mª Elisa Verdú.

Els tres primers concerts es desenvoluparan en el saló Rotonda del Círculo Industrial, mentre que la clausura, el divendres dia 10, serà a l’auditori de l’IVAM CADA. Hi ha diversos plats forts per al festival d’enguany, com el jove talent que participarà en el primer dels concerts, Emin Kurkchyan, de 16 anys, resident a Còrdova i guanyador, entre altres certàmens del Concurs Internacional de Piano d’Albacete. Serà aquesta vesprada, a partir de les 19’30 hores, en el Círculo Industrial.

A continuació, el dimecres 8, Amics de la Música presenta l’espectacle ‘Passió lírica’, en el qual prendrà part el pianista de Muro Juan Gadea, professor del Conservatori alcoià i experimentat músic. I del costat de la representació local, l’organització continua fidel a la seua obstinació de recuperar obres d’autors alcoians, i en aquesta ocasió hi ha diverses sorpreses en aqueix sentit.

Recordar que el certamen compta amb totes les mesures de prevenció necessàries en matèria de Covid i l’accés als concerts es realitzarà amb 45 minuts d’antelació –tots comencen a les 19’30– perquè siga gradual i no hi haja aglomeracions. L’entrada és gratuïta per als socis, que tenen preferència, mentre que el públic en general haurà d’aportar un donatiu mínim de 15 euros.

Col·laboren la Diputació d’Alacant, l’Ajuntament d’Alcoi, Cercle Industrial, Unió Alcoiana Segurs i Clement Pianos.

Send this to a friend