‘La mare i el meu món’, el llibre il·lustrat que normalitza els tipus de famílies

L'obra compta amb l'autoria de Sabina Gregorio i Elena Reig, totes dues d'Alcoi

‘La mare i el meu món’, el llibre il·lustrat que normalitza els tipus de famílies
Sabina Gregorio i Elena Reig

El llibre titulat ‘La mare i el meu món’, de les autores alcoianes Sabina Gregorio, i la il·lustradora Elena Reig, ja ha vist la llum. El llibre recull la història d’una mare soltera, amb l’objectiu de normalitzar els diferents tipus de família que, hui dia, es poden observar en la societat. És la primera obra d’aquest tipus que publica l’editorial Reclam Editorial.

Per a Elena Reig, la il·lustradora del llibre, són molt importants aquest tipus d’obres inclusives per a familiaritzar entre els lectors més joves que l’entorn social està en contínua evolució: “No volem abanderar res. En una segona lectura, el lector ha d’entreveure que la família és família. Siga com siga. I aqueixa família pot ser de qualsevol tipus, però al cap i a la fi és amb la qual caminem i formem la nostra vida”.

La il·lustradora, a més, ha incidit en la capacitat que té la literatura d’unir persones: “Totes dues autores no ens coneixíem, més enllà d’una relació client-empresa que havíem tingut en un treball previ. Arran de ‘La mare i el meu món’ naix una gran amistat entre Sabina i jo. Al cap i a la fi és el que té la literatura, que va més enllà de les pàgines i que pot, fins i tot, unir vides”.

Send this to a friend