La Policia obri una desena de denúncies durant el dispositiu especial de Mig Any

L'Ajuntament ha agraït el comportament "responsable" de la ciutadania

Control de la Policia Nacional a Alcoi en una imatge d’arxiu.

La jornada d’ahir dissabte, en la qual havia de celebrar-se el Mig Any fester, ha deixat un balanç d’una desena de propostes per a sanció per part de la Policia Nacional. El regidor de Seguretat, Raül Llopis, ha explicat en declaracions a aquest periòdic que es tracta de denúncies obertes a ciutadans per no portar mascareta i que la Policia Local també va iniciar un expedient sancionador per aquest motiu durant el dispositiu especial habilitat per a reforçar la vigilància i el control, de cara a evitar aglomeracions que pogueren facilitar els contagis de coronavirus.

Llopis ha valorat positivament el funcionament de l’operatiu de seguretat i remarca que no va haver-hi cap fet ressenyable i la jornada va transcórrer amb relativa normalitat. Als carrers es va poder veure aquest increment de la vigilància policial, tant durant el dia com a últimes hores, amb l’objectiu de vetlar pel compliment del toc de queda, que ha entrat en vigor aquesta matinada a la 1.

Mentrestant, des de l’Ajuntament d’Alcoi s’ha volgut agrair públicament el comportament «responsable» de la ciutadania a través de les xarxes socials, al mateix temps que s’insta a «continuar complint les mesures de seguretat per a guanyar a la Covid-19. No podem baixar la guàrdia», es demana des del Consistori alcoià.

En aquest sentit, es recorda que resulta «fonamental» reduir l’activitat social, a part de l’obligatorietat de l’ús de la màscara, extremar la higiene de mans i respectar la distància de seguretat, així com els horaris i la capacitat dels establiments.

Send this to a friend