“La Pro pot ser un final de pel·lícula a la meua carrera”

José Juan mira amb perspectiva el succeït davant el Madrid i aquest final de temporada a la recerca d'un altre ascens

La popularitat de José Juan es va desbordar arran de l’eliminatòria copera amb el Madrid (Arxiu)

Fa un mes va arribar a ser un dels futbolistes més desitjats del país. La seua brillant actuació en l’eliminatòria copera enfront del Real Madrid li va llançar a la fama i la seua fama va créixer com l’espuma. La popularitat de José Juan en les xarxes socials es va multiplicar fins al punt de ser tendència i convertir-se en un dels personatges més buscats. En Instagram el seu compte es va desbordar. Va passar de tindre uns 1.500 seguidors a més de 80.000. En Twiter va succeir el mateix, del miler abans de l’eliminatòria, contra el Madrid va passar als 30.000 ‘followers’ en pocs dies.

En un altre moment de la seua carrera potser s’hauria sentit desbordat, però amb 41 anys complits el passat 31 de desembre i estant ja de tornada en el món del futbol, vacunat completament del soroll exterior, el gallec va tractar de gaudir del moment al màxim conscient que potser una altra igual no se li anava a presentar. “Va ser tot molt bonic i ho vaig gaudir un munt juntament amb la família i els companys. Ens va eixir un bon partit i la repercussió que va tindre allò va ser tremenda. Tot el que succeeix al voltant del Real Madrid es magnifica i aqueixa nit es van donar tots els condicionants perquè la situació es desbordara. Si el que va passar durant el partit va ser increïble, això de després encara més. Afortunadament ho vam saber manejar tots molt bé”, confessa.

José Juan va passar de despertar curiositat per l’edat a convertir-se en una celebritat aquells dies. “Em va eixir un bon partit però tornem al mateix: tot el que succeeix al voltant del Real Madrid té una repercussió que es multiplica per mil. A nivell de xarxes socials va ser increïble, va haver-hi molta gent que va començar a escriure’m i seguir-me en el meu perfil d’internet. Per a mi va ser tot molt nou, les xarxes socials les utilitzava de manera esporàdica, vaig haver de reciclar-me i ara sí que em preocupe més. Tracte de pujar fotos i contestar a aquells que m’escriuen. És un món totalment nou per a mi. Tinc un amic que m’està ajudant i agraïsc molt la seua col·laboració”, indica.

> Llegeix l’entrevista completa a José Juan en l’edició en paper de El Nostre Ciutat del dissabte 6 de març.

Send this to a friend