La Sang demana solució als danys en façanes

Ho van proposar en els Pressupostos Participatius però no va prosperar

La Sang vol optar a fons Next Generation
Un estudi ha determinat les causes del despreniment de les façanes de La Sang. | ARXIU

Els veïns del grup La Sang reclamen a l’Ajuntament una solució definitiva per a les façanes dels seus habitatges. Una proposta que, segons expliquen, van presentar als pressupostos participatius, però que finalment no va prosperar. Per això, el que busquen els veïns ara és que el projecte de rehabilitació siga inclòs en el pressupost municipal del pròxim any.

La recentment creada entitat veïnal, que a més acaba de rebre el vistiplau per part del Registre d’Associacions de la Comunitat Valenciana, demana que l’Ajuntament habilite una partida per a rehabilitar les façanes del barri després que el plantejaren en els pressupostos participatius d’enguany i, no obstant això, “va ser exclosa de la votació final, al·legant que no procedia, malgrat comptar amb avals suficients”, remarquen. A més, segons denuncien, “l’Associació va reclamar dins del termini i en la forma escaient, però les explicacions rebudes no incloïen cap explicació legal o administrativa”.

Així les coses, els veïns exigeixen “un compromís seriós per part de l’Ajuntament perquè incloga una partida en els pressupostos per a redactar un projecte de rehabilitació. Projecte que entenem que no serà finançat íntegrament per l’administració local, però que ha de significar el primer pas i definitiu per a trobar una solució, de la mà de la Generalitat o del Ministeri”, incideixen.

Send this to a friend