L’actriu Isabel Balaguer és la primera incorporació a la llista del PP

Com va anunciar Carlos Pastor, aquesta setmana anirà donant a conéixer les noves cares de la candidatura

L'actriu Isabel Balaguer és
Balaguer s’uneix al projecte del Partit Popular com a independent.

Ja es coneix el primer dels noms de la candidatura del PP a les Municipals, Isabel Balaguer, que s’uneix al projecte de Carlos Pastor «amb el convenciment que a Alcoi es necessita un canvi profund en tots els sentits, però sobretot en el cultural». Tal com va anunciar la setmana passada el candidat popular, abans de Setmana Santa anirà donant a conéixer les cares noves que l’acompanyaran en la seua carrera a l’alcaldia d’Alcoi.

Nascuda a Alcoi en 1970, de pares alcoians, és la xicoteta de tres germanes, i ha estat vinculada en diferents àmbits culturals de la ciutat, sobretot en el món del teatre tant com actriu amateur com actriu professional. Casada i mare d’una filla, trobem entre les seues aficions passar el major temps possible amb la seua família, el cinema, la música, el teatre i la muntanya.

Va estudiar en el col·legi Carmelites Vedruna i des de finals dels anys 80 va començar la seua etapa professional en diversos mitjans de comunicació d’àmbit local, que compaginava amb els seus estudis de locució i doblatge en la Universitat d’Alacant. Això li va obrir les portes al món de la interpretació professional com a actriu en sèries de televisió com ‘L’Alqueria Blanca’, ‘El secreto de Puente Viejo’, ‘Acacias’, o ‘Cuéntame cómo pasó’ en TVE.

Balaguer «està convençuda del potencial cultural que té Alcoi com a ciutat» i en aquest sentit afirma que “m’unisc al projecte de Carlos Pastor perquè com ell, soc conscient de la urgent necessitat de canvi i em mou la il·lusió que Alcoi mereix avançar”.

Per part seua, Carlos Pastor apunta que “la incorporació d’Isabel Balaguer al nostre projecte aporta molta experiència sobretot en l’àmbit cultural on s’ha desenvolupat professionalment. A més de ser coneixedora de les inquietuds i necessitats d’aquest sector i de les persones que conformen aquesta xarxa cultural”

Isabel Balaguer s’uneix al projecte del Partit Popular com a independent.

Send this to a friend