L’Àgora compta amb una nova aula de formació

També hi ha zones per a acollir reunions i despatxos

L'Àgora compta amb una nova aula de formació
Aspecte de la nova aula formativa després de les obres realitzades.

Recentment s’han dut a terme una sèrie d’obres en l’Àgora, que han donat peu a la creació de nous espais, com una nova aula de formació, a més de dues zones diferenciades per a acollir reunions i despatxos. Això s’ha aconseguit tancant una part de la sala confrontant a Àgora Oberta, destinada a emprenedors, en la qual s’ha alçat un tancament amb panells, els quals han sigut reforçats estructuralment.

La intervenció està valorada en 21.364 euros.

Quant a la nova aula formativa, aquesta disposa de 62,88 metres quadrats per a impartir formació. Respecte a les zones per a reunions i despatxos, cadascuna d’elles compta amb 15 metres quadrats.

Segons subratlla el regidor d’Ocupació, Alberto Belda, “aquesta intervenció forma part d’un conjunt de millores dutes a terme en els últims mesos a Àgora i que situen aquest espai com un referent per a la promoció econòmica i el foment de l’emprenedoria i de la innovació ”.

Després de la pertinent tramitació, aquest espai se sumarà als dos ja acreditats en el Centre Cervantes Jove (CCJ) per a la impartició de Certificats de Professionalitat.

Send this to a friend