L’Ajuntament forma al teixit associatiu per a la participació veïnal

S'han dut a terme quatre jornades amb assistència de representants d'entitats ciutadanes

L'Ajuntament forma al teixit associatiu
Una de les sessions formatives.

El departament de Participació Ciutadana de l’Ajuntament d’Alcoi duu a terme una nova formació dins de l’Escola de Participació. Es tracta d’un curs en eines i recursos per a la participació real del teixit associatiu.

La formació s’ha estructurat en quatre sessions de tres hores, durant el mes de setembre, duent-se a terme en el Centre Cervantes Jove d’Alcoi.

En la primera sessió van tractar la participació ciutadana associada, reptes, nous models; en la segona, la importància de la participació comunitària: del ‘jo’ al ‘nosaltres’. En la tercera sessió van parlar de les eines per a la participació digital; i per a finalitzar la formació, es va impartir un taller sobre els pressupostos i processos participatius.

En la primera sessió van participar un total de dotze persones de huit entitats: les associacions veïnals de Batoi, Zona Nord, Font Roja, Santa Rosa i Viaducte, així com Avançar, de Mare a Mare i l’Associació de Persones Sordes d’Alcoi i Comarca.

“Des de la nostra regidoria treballem per a dur a terme diferents objectius, destacant el de fomentar la informació i la formació del teixit associatiu d’Alcoi. Per això, i a través de l’Escola de Participació, volem ajudar les entitats d’Alcoi a tindre una millor formació en diferents àmbits perquè així puguen dur a terme millor la seua activitat”, ha indicat la regidora delegada de l’àrea, Teresa Sanjuán.

Send this to a friend