L’alçament del tancament perimetral obri més opcions per al turisme d’interior

Des de la regidoria s'està potenciant l'àmplia oferta d'Alcoi

L'alçament del tancament perimetral obri més opcions per al turisme d'interior
Alcoi compta amb una àmplia oferta turística, entre ella, l’esport i la naturalesa. | ARXIU

L’alçament del tancament perimetral en la Comunitat Valenciana per part del Consell des del cap de setmana, és probable que propicie un increment del turisme d’interior, tal com va ocórrer l’any passat, ja que molta gent prefereix mantindre’s al marge de les aglomeracions de la zona de costa i acudir a llocs on no hi haja massificacions, com és el cas d’aquesta zona, inclòs Alcoi.

En aquest sentit, “lamentablement, arran de la pandèmia, hem aconseguit desestacionalitzar el turisme a Alcoi, hi ha un continu degoteig de visitants”, assegura l’edil del departament responsable, Lorena Zamorano, qui afig que aquest tipus de turisme comporta una major “sostenibilitat, tant econòmica com mediambiental”.

La regidora comenta que durant aquests mesos ha vingut “molt de visitant del territori valencià”, un ventall que podria obrir-se una vegada alçat el tancament perimetral, ja que ja està permesa l’entrada i eixida lliure en la Comunitat Valenciana, i no únicament està permesa la mobilitat dins de les províncies valencianes, com ha ocorregut en l’últim període de temps amb l’objectiu de contindre els contagis de la Covid-19.

OFERTA TURÍSTICA D’ALCOI
Per aquest motiu, i seguint la tendència de l’any passat, des de la regidoria de Turisme es continua potenciant i mostrant l’àmplia oferta existent a Alcoi, més enllà de les reconegudes festes de Moros i Cristians o el Nadal Alcoià: “estem donant a conéixer Alcoi com a destí, el seu patrimoni, la naturalesa i la gastronomia”. I és que, la nostra ciutat està sent un destí “per a uns dies o per al cap de setmana”, i s’incideix en què en moltes ocasions en un sol viatge no és possible gaudir de l’àmplia oferta turística que ofereix Alcoi.

Aquesta campanya s’està duent a terme “especialment per internet i xarxes socials, utilitzant molt els vídeos”. Així, s’estan llançant ‘càpsules’ en les quals es parla de la localitat i de tot el seu potencial a nivell turístic.

Send this to a friend