L’Alcodiam, a seguir la ratxa davant el cuer

Els de Lorenzo Pastor reben aquesta nit al Caldes

L'Alcodiam comença el 10 de setembre
Iván Morales és felicitat després de marcar un gol. | ALDEMAR

El Patín Alcodiam tractarà de mantindre aqueixa magnífica ratxa a casa, on els de Lorenzo Pastor es mostren intractables havent guanyat a Voltregà i Palafrugell i empatat contra el Reus, amb un tercera victòria aquesta nit (20’15 hores) enfront del Caldes, que visita el pavelló Miguel Sarasa.

Els del Vallés són cuers i únic equip de l’OK Lliga que encara no ha aconseguit la victòria en les sis primeres jornades. Suma tres empats –Voltregà, Igualada i Reus– i tres derrotes –Girona, Calafell i Barça–, les tres per un marge curt de gols.

Una dada que fa pensar que no serà un partit còmode enfront d’una plantilla feta per a no passar dificultats i estar més amunt en la taula. Els blaugranes tornaran a tindre la baixa de Pere Cañellas, que no reapareixerà fins al cap de l’aturada per l’Europeu, el 27 de novembre davant l’Alcobendas.

Per a l’Alcodiam, la visita del Caldes serà el seu segon partit consecutiu a casa després de la victòria de l’última jornada davant el Palafrugell. El primer temps va acabar amb 1-0, gol d’Iván Morales nada més començar la trobada, per a en els primers minuts del segon període marcar Gonzalo Pérez i Ferran Formatjé de falta directa. El propi Formatjé anotava el quart a cinc segon del final.

L’Alcodiam torna a jugar aquest dimarts, ni més ni menys que en la pista del Liceo, a les nou de la nit. Els gallecs juguen demà (12’15 hores) al Palau contra el Barça, en el primer duel d’aspirants al títol de la temporada.