L’Alcodiam més ambiciós

Els de Lorenzo Pastor s'estrenen demà en lliga en la pista del Lleida

L'Alcodiam més ambiciós
Plantilla de l’Alcodiam amb els tres fitxatges i la incorporació del canterà Javi Verdú. SOLROCA

L’Alcodiam més ambiciós de les últimes temporades es posa en marxa demà (12 hores) en el Pavelló Onze de Setembre, un dels grans escenaris de l’OK Lliga, seu habitual d’importants esdeveniments relacionats amb l’hoquei, l’últim d’ells la Final Four de la WSE Cup a l’abril passat.

Els de Lorenzo Pastor afronten aquesta arrancada de competició avalats pel seu gran paper en les dues anteriors temporades, on van aconseguir ficar el cap en el play-off pel títol, que significa acabar la lliga entre els huit millors equips de l’OK Lliga.

Un objectiu que no està a l’abast de tots, però que els blaugranes han aconseguit normalitzar, amb el mèrit afegit que van aconseguir entrar en la lluita pel títol i la classificació per a Europa en la temporada següent d’aconseguir l’ascens a l’OK Lliga després de dues temporades en Plata.

El final de la passada temporada va suposar el tancament d’una etapa amb la marxa de jugadors com Tutti Baeli, molt volgut per l’afició, o d’Iván Morales i Biel Pujades, que van arribar com a apostes de futur i ací van revaloritzar les seues carreres.

En el seu lloc es va fitxar a Sergi Canet, un davanter contrastat que la passada campanya va jugar en el Vercelli italià, a més de Kyllian Gil i Manel Hernández, tots dos canterans del Barça, que en hoquei són paraules majors, encara que el primer (fill del mític Pedro Gil) ve en qualitat de cedit i el segon arriba amb la baixa en la butxaca. A aquestes tres incorporacions, se suma Javi Verdú, un canterà en el qual hi ha depositades moltes expectatives i que cobrirà la vacant deixada per Marc Grau.

Els quatre se sumen a la vella guàrdia, liderada per Ferran Formatjé i el capità Guiri, de la qual també formen part Gonzalo Pérez i els argentins Agustín Domínguez i Caco Ceschin, del qual s’espera molt en la seua segona campanya en l’equip.

“Estic bastant satisfet de com ha anat la pretemporada. M’esperava que la integració fora més lenta i la veritat és que els nous s’han adaptat molt ràpidament a la dinàmica de l’equip. Encara ens falta molt rodatge, potser encara estem a un 70 per cent de les nostres possibilitats, però la progressió ha sigut molt bona totes aquestes setmanes i ara queda veure com estem en aquest inici de temporada, ja que no és el mateix la pretemporada que la lliga”, ha explicat Lorenzo Pastor.

Send this to a friend