L’Alcoyano guanya el Trofeu Ciutat d’Alcoi

Es va imposar per 2-1 al Real Murcia

L'Alcoyano guanya el Trofeu Ciutat d'Alcoi
Una jugada del partit disputat en el Collao. ALDEMAR

L’Alcoyano s’ha proclamat campió del Trofeu Ciutat d’Alcoi en guanyar per 2-1 al Real Murcia en el partit que s’ha disputat en el Collao, a l’acabar  l’acte de presentació oficial del conjunt blanc-i-blau, el qual debutarà enguany en la nova Primera RFEF.

Es va avançar el Deportivo als set minuts de joc en una jugada desafortunada per al Múrcia, en la qual un defensor va marcar en pròpia porta en tractar de tallar una passada. Empataria el Real Murcia en el minut 22 de joc, en traure una falta des de la part esquerra de l’atac que ha sigut rematada de cap per Alberto González. I quan tota feia indicar que s’arribaria al descans amb l’empat a un, Andy ha desequilibrat el partit per a l’Alcoyano  amb un potent tir des de la frontal, davant el qual res va poder fer el porter (minut 44)

En la segona meitat amb un equip renovat pels canvis introduïts pel tècnic Vicente Parras, es va poder veure un partit molt disputat i en el qual ja no va haver-hi moviment en el marcador.

El capità blanc-i-blau, Juli, va recollir de mans de l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, el trofeu que acredita a l’Alcoyano com a vencedor de la XLIII edició del Trofeu Ciutat d’Alcoi.