L’Alcoyano i les penyes segellen la pau i el diumenge hi haurà un autobús d’aficionats a Múrcia

El club ha posat a la disposició dels aficionats un segon autobús

L'Alcoyano i les penyes segellen la pau i el diumenge hi haurà un autobús d'aficionats a Múrcia
Un partit de l’Alcoayano aquesta temporada

L’Alcoyano i les penyes han segellat la pau i el diumenge hi haurà un autobús d’aficionats per a fer costat als de Vicente Parras en el partit que es disputa en la Nova Condomina des de les sis de la vesprada.

Anit es va completar l’autobús de 54 places que el club ha posat a la disposició de les penyes i aquest matí s’ha informat des de l’Alcoià la disponibilitat d’un segon autocar si fera falta.

Es tracta del primer desplaçament que el club organitza aquesta temporada, subvencionant el viatge amb la meitat dels 22 euros que té de cost, incloent en aqueix preu l’entrada al partit. Es recupera així una relació que va estar molt deteriorada al començament d’agost arran de que el club anunciara en el seu web els preus de la nova campanya d’abonaments.

Fa unes setmanes va haver-hi un primer acostament en la reunió que totes dues parts van mantindre i en la qual va estar en representació de l’Alcoià la seua propietat, Juan Carlos Ramírez, i el president Toni Justicia.

Els de Vicente Parras arriben a aquest partit molt exigits, amb la necessitat de sumar i eixir així dels llocs de descens, després de quatre derrotes consecutives.

 

Send this to a friend