L’art alcoià s’uneix en la web Industri.Art

En la pàgina hi ha 60 artistes i més de 800 obres per a consultar i comprar

El arte alcoyano se une en la web Industri.Art
En 2020 va haver-hi una exposició sorgida després del projecte de Industri.Art

La plataforma cultural Industri.Art, un projecte sorgit arran de la pandèmia i que compta amb la col·laboració de nombrosos artistes alcoians, té ja la seua pròpia pàgina web, que ha sigut presentada aquesta mateixa setmana.

En ella apareixen uns 60 artistes i més de 800 obres que es poden consultar amb detall, com per exemple, la tècnica o les mesures, a més de poder adquirir-les, convertint-se en un aparador per a col·leccionistes o marxants d’art.

La web és molt intuïtiva, dinàmica i d’un aspecte quasi minimalista, i està dividida en quatre apartats, entre els quals buscar les obres, als propis artistes, conéixer les notícies o contactar per a poder formar part de la plataforma, ja que la intenció també és que es continuen sumant artistes.

Aquesta plataforma dóna a conéixer als artistes, ja que en ella hi ha una xicoteta biografia de cadascun d’ells i també informació relativa a la seua trajectòria professional, en la qual consultar fins i tot les exposicions en les quals han participat. Cadascun d’ells compta amb un accés propi a la web per a poder afegir obres, retirar-les o modificar la informació.

Així mateix, en la pròpia presentació de la web s’ha avançat que entre març i abril es durà a terme una formació, presencial en la mesura que siga possible i en línia, dirigida als artistes. En ella participaran tres professionals del món de l’art, que donaran pautes sobre comunicació, obra gràfica i també gestió de marca i xarxes socials.

En aquest aspecte, s’ha assenyalat que Industri.Art pretén accentuar el local i potenciar el digital, adaptant-se a la situació actual, que és també l’objectiu de la formació que tindrà lloc pròximament.
Al seu torn, aquesta plataforma aconsegueix cohesionar als artistes alcoians, donar-los veu i difondre la seua obra.

Send this to a friend