L’assignatura pendent de guanyar com a visitant

L'Alcodiam juga a casa del Voltregà, on la passada temporada va perdre 5-1

L'assignatura pendent de guanyar com a visitant
Jugadors de l’Alcodiam celebrant un gol esta temporada a casa. ARXIU

Si hi ha una assignatura pendent que el Patín Alcodiam necessita aprovar com més prompte millor eixa és guanyar lluny del pavelló Miguel Sarasa. Mentre que a casa els de Lorenzo Pastor es mostren ferms, quasi intractables, i la prova evident va ser el 3-3 en l’últim partit enfront del Reus, com a visitants els resultats no acaben d’arribar.

Només cal donar una ullada a l’ocorregut la passada temporada. La classificació per a Europa es va sostindre amb els punts obtinguts a casa. Lluny del pavelló Miguel Sarasa, els blaugranes van signar números de descens. Només van aconseguir guanyar dos partits, a casa del penúltim i últim classificat. Van véncer 2-4 a Vilafranca i 2-3 en Sant Cugat. A més, van empatar 4-4 a Arenys, tercer per la cua, també descendit, i 2-2 a Girona, quart però que va aconseguir finalment la salvació.

La resta de partits com a visitant, nou en total, van acabar en derrota. Fa dues temporades, la del retorn a l’OK Lliga, l’Alcodiam anava pel mateix camí fins que va arribar la segona volta, on els blaugranes van signar una segona part de la lliga per a emmarcar i es van salvar els mobles.

Els de Lorenzo Pastor van guanyar fins a cinc partits i van sumar dos empats. Esta nit, l’Alcodiam tornarà a tindre una altra oportunitat per a aprovar eixa assignatura pendent de guanyar com a visitant a casa del Voltregà, on juga a partir de les huit.

Allí fa dues temporades es va aconseguir empatar (1-1) però en el passat curs es va perdre 5-1. Serà el tercer desplaçament dels blaugranes des que va arrancar la competició. Van debutar perdent 6-5 a Lleida i al Palau es van emportar un contundent 6-0. El Voltregà, per part seua, encara no sap el que és guanyar en Sant Hipòlit. Va perdre 4-5 enfront del Barça, amb remuntada inclosa dels blaugrana, i va empatar 4-4 davant el Mataró.