L’edició 2022 del Trail Solidari serà el 15 d’octubre

Mantindrà el format de tres carreres: el Trail llarg de 50 km, un altre de 30 km i la marxa senderista no competitiva de 25 km

L'edició 2022 del Trail Solidari serà el 15 d'octubre
Participants en l’última edició del Trail Solidari. ARXIU
Un calendari cada vegada més plagat de proves, ha obligat a l’organització del Trail Solidari Ciutat d’Alcoi a haver de posicionar-se i no retardar l’anunci de la celebració de la pròxima edició d’aquesta prova solidària, que en la seua passada edició va recaptar 30.000 euros per a la lluita contra el càncer.
Així, aquesta setmana el director de la carrera, Paco Fuster, anunciava que l’edició de 2022 serà el 15 d’octubre, un mes cada vegada més escollit per les organitzacions de carreres dins de la Comunitat Valenciana.
Es manté així fidel a la data de les últimes edicions celebrades d’aquesta prova de muntanya, molt prop de la tardor, quan en els seus primers anys es va celebrar a la primavera, però les restriccions imposades pel parc natural en Mariola van desplaçar la carrera fins a finals de l’estiu a partir de 2018.
El Trail Solidari en 2022 complirà la seua novena edició i tot indica que mantindrà el format de tres carreres: el Trail llarg de 50 km, un altre de 30 km i la marxa senderista no competitiva de 25 km. Està previst que les inscripcions siguen al maig, en una data que pròximament s’anunciarà.

Send this to a friend