L’equip espanyol de Néstor Abad es classifica per als Jocs de París 2024

Ara arriba el torn de la també alcoiana Laura Casabuena

L'equip espanyol de Néstor Abad es classifica
Imatge de l’alcoià durant la competició, facilitada per la RFEG.

Néstor Abad ha aconseguit amb l’equip nacional de gimnàstica artística la classificació per als Jocs Olímpics de París 2024. L’equip espanyol, integrat per Nicolau Mir, Thierno Diallo, Joel Plata, Adrià Vera i Ray Zapata, va sumar un total de 246.795 punts.

En la jornada del dissabte culminava en la sisena posició, a l’espera de confirmar la resta de les puntuacions durant aquest diumenge. Finalment, Espanya va certificar el bitllet olímpic amb la novena posició.

En la primera rotació, Néstor Abad va sumar 14.166 punts en sòl mentre que va aconseguir els 13.100 punts en arcs durant la segona rotació. El gimnasta d’Alcoi va tindre el millor resultat de l’equip nacional en les anelles, amb 13.600 punts, en la tercera rotació mentre que, en la quarta, va sumar 13.200 punts en salt.

Finalment, Abad va certificar la seua bona participació amb 13.800 punts en anelles i 13.033 en barra, en la cinquena i sisena rotació, respectivament.

Torn per a Laura Casabuena

Amb l’objectiu complit per l’equip nacional masculí, arriba el torn de la competició de la categoria femenina on l’alcoiana Laura Casabuena intentarà repetir la gesta i aconseguir la classificació olímpica de l’equip femení.

Send this to a friend