Les grans superfícies no obriran durant les Festes de Moros i Cristians

Mantenen el compromís que va sorgir en 2016 de l'acord promogut des de la regidoria de Comerç entre tots els actors comercials i institucionals

Les grans superfícies no obriran
Desfilada d’una esquadra mora durant les passades festes de Sant Jordi. ARXIU

Les grans superfícies de la ciutat romandran tancades durant els dies 22, 23 i 24 d’abril, dates en les quals se celebraran les Festes de Moros i Cristians, garantint així que els seus treballadors puguen gaudir d’aquests dies tan especials per a Alcoi.

Aquest col·lectiu comercial manté així el compromís que va aconseguir en 2016, a través d’un acord amb l’Ajuntament, al qual també es van adherir la Cambra de Comerç, l’Associació Comarcal d’Empresaris del Comerç d’Alcoi (ACECA) i la Federació de Comerç d’Alcoi ‘Alcoi Comercial’.

Els dies en què Alcoi celebra les Festes de Moros i Cristians durant 2023 són 22, 23 i 24 d’abril. Les grans superfícies de la ciutat no obriran les seues portes dissabte 22 i dilluns 24, que han sigut declarats festius locals, ni tampoc el diumenge, 23 d’abril.

D’altra banda, l’Observatori de Comerç de la Generalitat ha declarat hàbils el 7 (Divendres Sant) i els diumenges 9 i 30 d’abril, dates pròximes a les festes que poden suplir el tancament durant la festivitat local.

La regidora de comerç, Vanessa Moltó, agraeix «l’esforç i la bona predisposició de tots els agents implicats i, especialment, de les grans superfícies que formen part del nostre teixit comercial i que continuen mostrant el seu compromís amb la nostra ciutat i les seues tradicions mantenint vigent l’acord que van adoptar amb les diferents entitats locals».

Send this to a friend