Les sales d’exposicions s’omplin d’art i visitants

La setmana passada es va inaugurar el nou cicle cultural a Alcoi

Las salas de exposiciones se llenan de arte y visitantes
El Centre Ovidi Montllor acull la mostra ‘Heterodòxia’.

Durant la setmana passada va procedir a l’obertura de l’exposicions de la Càtedra Antoni Miró i que s’han instal·lat en el Centre Ovidi Montllor, el Centre Cultural Mario Silvestre i la Llotja Sant Jordi. Romandran obertes i visitables durant els pròxims dos mesos. En l’Ovidi Montllor es pot veure ‘Heterodòxia’, una mostra sobre la disconformitat d’una doctrina i les normes i en la qual han participat artistes com Pepe Vidal, Georgina Molla, Toni Cano, Xavier Belda i María Barber. Aquesta exposició es pot visitar veure de dilluns a divendres, en horari de 18 a 21 hores.

Las salas de exposiciones se llenan de arte y visitantes
La dona de Sento Masià, Mercedes Massana, acompanyada durant la seua visita a l’exposició.

‘Sentografies’ és el nom de l’exposició que es pot veure en el Centre Cultural Mario Silvestre, una mostra que serveix d’homenatge a Sento Masià, l’artista alcoià mort fa poc més d’un any i que va mostrar mesos arrere una de les seues obres en l’exposició dedicada a Ovidi Montllor, amb motiu del 25 aniversari de la seua defunció, dins mostra que es va instal·lar a la Llotja Sant Jordi. L’horari és de dilluns a divendres, concretament de 11’30 a 13’30 hores als matins i a les vesprades, de 17’30 a 20’30 hores.

L’última de les exposicions del nou cicle que romandrà activa fins a finals de juny es pot veure a la Llotja de Sant Jordi i és també un homenatge, aquest al fotògraf Francesc Jarque. Porta per títol ‘La càmera i la vida’. Aquesta mostra està oberta de dimarts a dissabte de 11’30 a 13’30 i de 17’30 a 20’30 hores, i els diumenges i festius, únicament en horari de demà.

Send this to a friend