L’Escola d’Idiomes d’Alcoi impartirà l’italià a partir del pròxim curs

La corporació municipal, les patronals empresarials i persones particulars recolzaren la iniciativa

Italià a partir del pròxim curs
Exteriors de l’Escola Oficial d’Idiomes d’Alcoi.

L’Escola d’Idiomes d’Alcoi està d’enhorabona perquè ha obtingut aquesta setmana l’autorització per part de l’Administració competent per a impartir a partir del curs 2022/23 l’italià.

Des de l’EOI d’Alcoi es manifesta la gran importància que per al centre suposa l’ampliació d’idiomes i vol agrair tots els agents socials, econòmics, polítics i els particulars que han mostrat el seu suport notori a la implantació de l’italià.

La corporació municipal d’Alcoi, les patronals empresarials i persones particulars recolzaren la iniciativa remetent escrits i adherint-se al formulari en el qual es demandava aquesta necessitat formativa.

Una tasca que ha comportat l’esforç del centre i la vinculació del territori i dels seus estaments socials, polítics i empresarials.

Una necessitat demandada per la ciutadania però també pels sectors productius de les comarques, que requereixen professionals qualificats amb coneixements -també- d’italià per als seus departaments d’internacionalització.

La matrícula telemàtica estarà oberta per a estudiar el primer curs d’italià a partir del 20 de juny i fins el 4 de juliol, accedint a telematricula.es. Aquests nous estudis s’impartiran a partir del pròxim curs en les instal.lacions de l’EOI d’Alcoi que amplia l’actual oferta d’anglés, alemany, francés i valencià.

Send this to a friend