Lidl inverteix 4 milions a la seua botiga d’Ibi

L'establiment disposa de 200 places d'aparcament i compta amb punts de recàrrega per a vehicles elèctrics i panells fotovoltaics en la coberta

Lidl invierte 4 millones en su tienda de Ibi
Visita a las nuevas instalaciones de Lidl en Ibi.

Lidl ha inaugurat la seua nova botiga en el municipi alacantí d’Ibi, emplaçant-se en l’Avinguda de la Indústria núm. 39, arribant d’aquesta manera a una de les localitats més poblades de la comarca de L’Alcoià.

El nou espai comercial, que obri de 9 a 21’30 hores de dilluns a dissabte, es converteix en la botiga núm. 76 de la cadena en la Comunitat Valenciana, i la núm. 35 a la província d’Alacant.

Aquest establiment compta amb més de 1.450 m² de sala de vendes en els quals els veïns d’Ibi i també de les localitats confrontants poden trobar un gran ventall de productes frescos que es complementen amb diferents referències regionals.

Lidl ha invertit prop de 4 milions d’euros en la construcció i equipament d’aquest immoble, el qual disposa de més de 500 m² de panells fotovoltaics en la coberta, que generaran el 30% del consum energètic del centre, i 5 punts de recàrrega per a vehicles elèctrics.

Per a facilitar al màxim les compres de les persones que es desplacen en el seu vehicle particular, la botiga compta amb prop de 200 places d’aparcament.

L’alcalde d’Ibi, Sergio Carrasco, ha visitat aquestes instal·lacions acompanyat per altres representants municipals i pel director regional de Lidl a Alacant, Miquel Alberola.

Després de recórrer les seues instal·lacions, l’edil va manifestar que “l’arribada de *Lidl a Ibi i a la comarca suposa, no sols l’obertura d’una gran superfície comercial, que els és, sinó una oportunitat laboral per a la ciutadania, el disposar d’espais més sostenibles, gràcies a la seua política i al seu compromís amb la sostenibilitat. Sens dubte, una gran aposta d’una gran empresa en el nostre municipi, amb unes modèliques instal·lacions”.

Send this to a friend