L’Infantil B goleja a Elx

L’Infantil B de Jaume Segura i Gabi Romá va tornar d’Elx amb merescuda i treballada victòria per 1-8 a casa del Samaritana B, un rival en hores baixes que es va desinflar definitivament després del descans.

El primer temps va resultar una mica més igualat, encara que van ser els roig-i-negres els qui van portar el pes del partit, movent amb sentit la pilota i buscant amb intel·ligència els espais.

Entre les ocasions creades, dues van acabar en el fons de la porteria, sent els gols obra de Sergi i d’Alicia, acabant el primer temps amb 0-2.

En la segona part es va millorar el vist en la primera part, mostrant la seua millor cara amb un joc que li va permetre a l’Infantil B augmentar el seu compte en el marcador. Sergi, José, Alberto (va fer un doblet) i Alicia, que va tornar a marcar, van aconseguir perforar la porteria contrària. Aquest resultat suposa una gran injecció d’energia per a rebre al líder en la pròxima jornada.