L’IVAM CADA suma més de 84.000 visites en quatre anys

Aquesta setmana s'han complit quatre anys de la seua obertura

L'IVAM CADA suma més
En aquest període hi ha hagut més de 30 exposicions.

Aquesta setmana s’han complit quatre anys de l’obertura de l’IVAM CADA Alcoi, ja que aquest espai multidisciplinari es va inaugurar el 16 de novembre de 2018.

Durant aquest temps, i segons dades de l’Ajuntament d’Alcoi, aquest edifici ha rebut un total de 84.022 visites des d’aqueix moment.

Per anualitats, en el cas de 2018, l’IVAM CADA Alcoi tan sols va estar obert un mes i mig, setmanes en les quals va haver-hi 1781 visitants; en 2019 va tindre més de 28.600 visites; en 2020, any que va haver d’estar tancat dos mesos a causa de l’Estat d’Alarma provocat per la pandèmia de la COVID-19 i que va obligar a tindre unes mesures restrictives respecte a les visites es van registrar 10.959. Durant 2021, van ser un total de 24.772 i en el que portem d’any 14.196, incloent ací les 1.200 persones que estan passant per Animalcoi, entre els tallers i les projeccions.

En aquests quatre anys hi ha hagut un total de 33 exposicions.

“Estem satisfets per aquests quatre anys d’IVAM CADA, no sols pel nombre de visites, exposicions i activitats dutes a terme, sinó perquè hem aconseguit tindre un centre d’art contemporani de referència a l’interior de la Comunitat, molta gent de fora d’Alcoi ha vingut a veure les diferents exposicions, hem oferit una programació de molta qualitat, al mateix temps que hem brindat un espai únic a artistes locals. Tenim un edifici que és referència no tan sols pel seu contingut, també per les activitats que portem i durem a terme”, ha destacat el regidor de Cultura, Raül Llopis.

Send this to a friend