Lorenzo Pastor: “No podem caure ara en l’eufòria”

L'entrenador de l'Alcodiam analitza el moment de l'equip en el seu retorn de lliga

Lorenzo Pastor compleix la seua segona temporada en la banqueta del Patín Alcodiam.

Lorenzo Pastor, tècnic de l’Alcodiam, en el retorn del seu equip a la competició després de l’aturada nadalenca parla del camí recorregut però també del que encara queda per davant. “No podem caure ara en l’eufòria, seria molt perillós. Sé que és temptador recrear-se veient a l’equip a la part alta de la taula, però cal saber que no hem aconseguit res i seguir amb el cap molt fred per a afrontar tot el que ens ve per davant, que encara és molt. L’OK Lliga queda molt lluny, tota una segona volta per davant. Ara no podem deixar-nos portar”, alertava.

Paraules que vénen a posar una mica de seny per a qui creu que l’Alcodiam té peu i mig en OK Lliga. “Hi ha qui ja ho pensa i s’equivoca. Queda el més difícil per davant. És molt important tot el que hem aconseguit fins ara. L’any passat vam començar malament i ens va costar molt remuntar. Estar a dalt en la taula ha de ser un estímul per a seguir avant, però sense confiances. La nostra posició en la taula ens diu que estem fent les coses bé, però també l’Alcobendas i l’Arenys de Munt. Continuem invictes i només hem cedit un empat i seguim sense tindre assegurada la classificació per a la Copa de la Princesa. Em tem que fins a l’última jornada no ho sabrem i igual pot succeir el mateix en el desenllaç de la lliga”, admet.

AQUESTA VESPRADA, DAVANT EL SANT FELIU
Amb una lluita tan tancada en els tres primers llocs, l’Alcodiam tracta d’evitar mirar a llarg termini, marcant-se xicotets reptes, o grans, segons com es mire. En aquestes dues jornades que resten perquè acabe la primera volta l’objectiu seria continuar invictes, sumar 4 de 6 punts que garantirien el bitllet per a la Copa de la Princesa, amb els dos primers de cada grup de l’OK Lliga. “L’any passat el Vendrell va ser primer tota la lliga. Ens agradaria poder fer el mateix i traslladar la pressió a Alcobendas i Arenys de Munt”, subratlla Lorenzo Pastor.

El Patín Alcodiam va jugar el seu últim partit el passat 12 de desembre enfront del Barça B, saldat amb una memorable remuntada que va posar en peus el pavelló Miguel Sarasa en el retorn del públic als partits de l’equip a casa. Quasi un mes després, els blaugranes tornen a jugar, serà aquesta vesprada a les set en la pista del Sant Feliu. “Ens ha vingut bé desconnectar per a tornar amb més ganes. L’equip va arribar molt just i amb jugadors que arrossegaven lesions de molt de temps”, exposa el tècnic. El partit a casa del Sant Feliu serà l’últim com a visitant de la primera volta, després als de Lorenzo Pastor els espera el Santa Mª del Pilar a casa i de nou tornarà a jugar com a local davant Las Rozas, primer de la segona volta.

Send this to a friend