Manel Espinosa llança ‘Historias Bonitas’

El cantant, natural de Castalla, ha publicat el seu nou treball, que parla de l'amor des de diverses perspectives

Manel Espinosa llança ‘Historias Bonitas’
El cantant de Castalla, Manel Espinosa.

El cantant Manel Espinosa, natural de Castalla, va llançar la setmana passada el seu nou EP ‘Historias Bonitas’ i també el videoclip de ‘¿Qué harías tú si fueras yo?’, que succeeix al single amb el mateix nom de l’EP i amb el qual precisament es va anunciar el seu llançament.

L’EP inclou la citada cançó i altres tres més, i les seues lletres narren històries que giren entorn de l’amor, i el fan, amb clars tints estiuencs.

“M’abellia parlar de l’amor des d’algunes perspectives menys convencionals i plasmar la meua manera d’entendre-ho. Es podria dir que conte històries més aviat negatives en les quals tracte de buscar el costat positiu”, comenta Espinosa.

El citat videoclip, segons s’explica, mostra dues realitats alternatives i el dilema de la protagonista entorn d’un canvi de realitat per a canviar de vida. “Aquesta vegada hem buscat una cosa diferent en el que al videoclip es refereix i estem molt contents amb el resultat i amb la col·laboració de Moisés Gil i Yaiza Galvañ”, detalla el cantant de Castalla.

La producció de l’EP és a càrrec del mateix Manel Espinosa i de Fernando Timoneda, amb aquest últim en les trompetes i Isaac Verdú en el saxo baríton i tenor. Va ser mesclat i masteritzat per Alfredo Guijarro de El Sótano Estudios.

Indicar que Manel Espinosa es va mudar a Dublín “perseguint una carrera musical quasi dos anys arrere”. Va ser la pandèmia actual de la Covid-19 la que el va obligar a “tornar a casa”, alguna cosa que ha aprofitat per a involucrar-se al màxim en aquest projecte.

El nou videoclip es pot veure en el canal de YouTube de Manel Espinosa, igual que unes altres de les seues cançons.

Send this to a friend