Miguel Peidro és reconegut per la seua obra de teatre ‘Reynas’

Els guardons estava previst que s'entregaren aquest divendres 17 de desembre a la sala El Safareig de la localitat valenciana.

El guionista i dramaturg alcoià Miquel Peidro ha rebut un esment especial en la XXXI edició dels Premis Tardor Vila de Xiva per la seua obra de teatre ‘Reynas’. Els guardons estava previst que s’entregaren aquest divendres 17 de desembre a la sala El Safareig de la localitat valenciana.

Sinopsi
Lázaro Reyna és un director de cinema que comparteix la seua vida sentimental amb un jove aspirant a actor anomenat Ramiro Eizmendi. Fa temps que Lázaro no realitza cap pel·lícula i viu tancat enyorant els seus èxits d’antany. Però Lázaro és un director controvertit i mal vist per la indústria, la qual cosa dificulta no sols la seua rentrée sinó també l’enlairament de la carrera de Ramiro, al qual el seu mentor pica a més amb un suposat ensomni amb una filla que va tindre anys arrere. És vertader l’amor que sent l’actor per Lázaro o es tracta d’una farsa pensant en el seu interés i en què el director l’ajude a procurar-se alguna oportunitat professional?.

Send this to a friend