“Molina és un exemple com a jugador i persona”

El 9 del Granada donarà nom al nou camp del Francisco Laporta

Molina és un exemple com a jugador
Tècnics i patrocinadors durant la presentació aquesta setmana del Campus Ciutat d’Alcoi.

Alberto Belda va confirmar el que “era un secret a veus”, segons les pròpies paraules del regidor d’esports, aprofitant la presentació del Campus de Futbol Ciutat d’Alcoi-Jorge Molina i va confirmar que “en la major brevetat” el camp nou del poliesportiu Francisco Laporta passarà a portar el nom del 9 del Granada, instal·lació que va començar a utilitzar-se al desembre de 2020 pendent d’una inauguració oficial.

El Consistori vol quadrar una data, depenent de l’agenda del futbolista, per a dur a terme l’acte amb el qual donar oficialitat a l’acord de la Junta de Govern, que per unanimitat va decidir que el nou camp passe a portar el nom de Jorge Molina.

El davanter, molt agraït per la consideració, va explicar que “és un orgull que a la teua ciutat vulguen posar el nom a un camp de futbol. Me’l va prendre com un premi a tota la carrera, al treball fet per a poder arribar fins ací i un reconeixement molt especial tant per a mi com per a la meua família. A tots ens fa una il·lusió tremenda”.

Per part seua, Alberto Belda va assegurar que aquest reconeixement no era sol perquè “siga jugador de Primera Divisió”, admetent que s’havien tingut en compte altres mèrits més enllà dels seus assoliments esportius, com el reconeixement dels equips i les aficions on ha jugat, “sent un exemple com a persona per als xiquets pels valors que transmet”. El regidor d’esports va revelar que s’està preparant “una cosa molt potent”.

Pepe Aroca, director del Campus de Futbol Ciutat d’Alcoi, va voler aprofitar l’ocasió per a agrair al Consistori que es faça aquest reconeixement “estant encara en actiu, quan el normal és que aquest tipus d’actes es facen per a recordar a algú que ja ha mort. No és el cas i és d’agrair”.

CAMPUS DE FUTBOL CIUTAT D’ALCOI

El Campus de Futbol Ciutat d’Alcoi-Jorge Molina segueix fidel a la seua cita i enguany complirà la seua 22 edició, que li mantenen com un dels més veterans a nivell nacional. El seu gran atractiu continua sent Jorge Molina, que com es va recordar en la presentació va arribar al Campus com a juvenil i ara és el reclam que busquen els xiquets a l’hora d’inscriure’s.

Serà del 27 de juny a l’1 de juliol i el període d’inscripció es tanca el pròxim dia 20. A més, hi haurà una segona setmana del 4 al 8 de juliol dedicada al perfeccionament. Com a novetat s’inclou una pretemporada per als equips del Campus que participaran en el torneig Costa Blanca.

Es mantenen les quatre modalitats –pensió completa, mitja pensió, sessió matutina i vespertina– i s’esperen sobre 170 inscripcions, moltes d’elles arribades d’altres poblacions de la província. Entre els participants, un grup d’unes quinze xiques.

Entre les activitats previstes, una xarrada sobre regles del joc a càrrec de Rubén Porras i una altra de nutrició, a càrrec de Corporis Sanum, un dels patrocinadors del Campus.

Send this to a friend