‘Nou camins, nous territoris’, la nova exposició de Paco Grau

‘Nou camins, nous territoris’, la nova exposició de Paco Grau
Paco Grau, al acabar la presentació de la seua nova exposició. XAVI TEROL

Continuant amb el seu nou cicle d’exposicions, la Fundació Mútua Llevant està d’enhorabona, ja que el divendres 2 de setembre va obrir una nova temporada carregada de fotografia, pintura i simbolisme per a millorar l’oferta d’activitats culturals de la nostra ciutat. Per a començar, Paco Grau, un dels fotògrafs més influents de la Comunitat Valenciana, continua sorprenent el seu públic amb noves i diferents incursions en l’art de captar moments. El divendres, la Fundació Mútua Llevant va inaugurar l’última exposició del veterà reporter i que té per nom ‘Nous camins, nous territoris’ i que podrà ser visitada fins al pròxim 31 de desembre.

Un recorregut personal
Amb una llarga trajectòria en premsa i especialment com a reporter fotogràfic, Paco Grau ha dedicat la seua vida a mostrar des de la seua lent les paradoxes i contradiccions del món que li envolta. Això li ha fet aconseguir un gran reconeixement gràcies a la seua dedicada labor i compromís al periodisme. A més, Grau sempre ha mantingut una vinculació molt especial amb la seua ciutat, Alcoi. Després del periodisme i la foto de carrer, es passa a la recreació artística de la realitat, però sempre mantenint una cura treballe de qualitat.

L’impacte de la imatge
La nova exposició de Grau busca abans de res sorprendre. En ella qualsevol seguidor del treball del fotògraf podrà percebre que aquesta nova sèrie no té res a veure amb els anteriors treballs de l’alcoià. Es tracta perquè, d’una exposició que revela els inicis de Grau en un nou terreny. Recreació, manipulació artística de les imatges i un ús de noves tècniques i mètodes, són les principals característiques que inunden aquesta nova exposició que a més busca una diferència significativa entre totes les fotos.
Amb aquest treball Grau promet un viatge que, si es realitza amb calma, atenció i sense prejudicis pel mig, portarà a l’espectador a una experiència que convida a la reflexió.

Send this to a friend