Nous casos de Covid a Alcoi, Banyeres, Castalla i Ibi

La incidència en l'àrea de Salut es continua mantenint en la nova normalitat

Nous casos de Covid a Alcoi, Banyeres, Castalla i Ibi
A Banyeres torna a haver-hi casos actius després de tres setmanes amb incidència 0. | ARXIU

Els contagis de Covid-19 es continuen mantenint estables en el departament de Salut, tal com ve ocorrent en les últimes setmanes, i la zona segueix en la nova normalitat, amb una incidència de 8,78 casos per cada 100.000 habitants.

Malgrat això, l’última actualització dades per part de la conselleria de Sanitat reflecteixen nous casos detectats a Alcoi, Banyeres, Castalla i Ibi.

Hui dia, en l’àrea de Salut hi ha un total de 12 casos actius, és a dir, 3 més que en l’actualització del dimarts, i en general, s’han registrat 5 nous positius.

Per localitats, a Alcoi hi ha dos casos més de Covid –5.915 des de l’inici de la pandèmia–, i un total de 6 actius –1 més que el dimarts–, amb una incidència de 10,11. A Castalla hi ha 3 actius, és a dir, un més que en l’anterior actualització, i també ha sumat un nou positiu. La citada localitat està en risc baix amb una incidència de 28,68. Ibi i Penàguila es mantenen amb un cas actiu, però en la vila joguetera s’ha detectat un positiu més. Finalment, i després de tres setmanes sense actius, a Banyeres hi ha un cas de Covid-19 i un total de 917 des que va començar la crisi sanitària l’any passat.

Assenyalar, que en el cas de Penàguila, un familiar del suposat cas actiu va indicar a aquest periòdic de què es tracta d’un positiu per anticossos. 

Send this to a friend