Que acabe ja aquest suplici

El Alcodiam va fracassar estrepitosament en la seua cerca per maquillar la seua pèssima temporada i no acabar últim la competició. En el seu primer intent, va descarrilar per complet i, mancant tres jornades, acabarà com a cuera de la competició, passada el que passada en aquests tres partits que resten per disputar-se.

EQUIP PLA

Aqueix voler i no poder va tornar a reflectir-se en l’última trobada contra el Voltregà, un equip que es va presentar a la nostra ciutat immers en la seua pitjor ratxa de la temporada, amb cinc derrotes consecutives. No obstant això, una mica del Voltregà va ser molt per al Alcodiam. Quatre minuts els va bastar per a posar-se per davant en el marcador i ja nadar a favor de corrent la resta del xoc.

Armengol va tindre l’oportunitat després del llançament d’una falta directa d’ampliar la diferència mancant cinc minuts, però del possible 0-2 es va poder passar al 1-1 a un minut del descansa, si bé el tret de Deri Mataix es va estavellar en el ferro. Quan s’esperava que al descans s’arribara amb mínim avantatge del Voltregà, Xavi Armengol, ara sí, no va perdonar i va convertir el llançament de penal, finalitzant la primera part amb 0-2.

La segona part va ser un autèntic càstig per als pocs aficionats presents. El més reseñable va ser un llançament de penal de Xavi Armengol que es va estavellar en el pal en el minut 45 i dos després, Deri Mataix tampoc va aconseguir batre a Blai Roca de penal després de colpejar el travesser.