Sant Nicolau no serà per als vianants fins a tindre el pàrquing de La Riba

S'estudia autoritzar l'aparcament nocturn en alguns carrers que han sigut convertides en zona de vianants

Sant Nicolau no serà per als vianants fins a tindre el pàrquing de La Riba
Imatge d’arxiu del carrer Sant Nicolau.

A pesar que les previsions inicials passaven per posar en marxa la segona fase de la conversió en zona de vianants del Centre, és a dir, el tancament al trànsit de Sant Nicolau, abans que finalitzara l’any, sembla que finalment no podran complir-se, ja que el departament de Mobilitat ha condicionat la mesura a la creació d’una important bossa d’aparcament públic en la zona de La Riba. Recordar que l’Ajuntament ja disposa dels terrenys necessaris per a la construcció del pàrquing i el següent pas serà licitar les obres.

Mentrestant, el departament treballa per a resoldre altres qüestions relacionades amb l’aparcament i, entre altres mesures, estudia beneficiar als veïns de la zona del Parterre i autoritzar l’aparcament nocturn en alguns carrers que han sigut convertides en zona de vianants, cas de Diego Fernando Montañés i Joan Cantó.

NOUS COMERÇOS I 1.700 AUTORITZACIONS
A l’hora de valorar la conversió en zona de vianants des de la seua posada en marxa a la fi de març, l’edil responsable de l’àrea, Jordi Martínez, assenyala que “el que més ens satisfà, a part que es complisquen els objectius mediambientals i de qualitat de vida, és que estem comprovant com es generen noves oportunitats de negoci, amb set establiments de sectors diversos que han obert les seues portes recentment, i només un que ha tancat per aquest motiu. El balanç ara com ara és positiu”, remarca. D’altra banda, informa que s’han expedit 1.700 autoritzacions entre les quals destaca 545 a residents, 528 a places de garatge i 467 de càrrega i descàrrega.

Send this to a friend